Tik tok 1 milyon beğeni ne kadar para

Tik tok 1 milyon beğeni ne kadar para

 

Kendinize sormanız gereken ilk soru, Tiktok'ta video oluşturmaktan ne kadar para kazanabileceğinizdir. Nerede yaşadığınıza ve kaç takipçiniz olduğuna bağlı olarak, bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak ayda 200 ila 1.000 ABD Doları arasında herhangi bir yerde kazanabilirsiniz. En yüksek uçta, gönderi başına 50.000- 100.000 ABD Doları kazanabilirsiniz. Tabii ki, daha fazla taraftar var, daha yüksek ödeme olacak.

Kazancınızı en üst düzeye çıkarmak için videolarınızı diğer sosyal medya kanallarında ve blogunuzda tanıtmak önemlidir. Videoyu izlemek isteyen daha fazla insan, daha onlar gibi olacak. Kazanacaktır içerik daha fazla insan, daha fazla satış. Çoğu TikTok kullanıcısı sınırlı bütçeler ve ekipmanlarla başlar, bu nedenle doğru kitleyi çekmek için yüksek kaliteli video prodüksiyonuna yatırım yapmak çok önemlidir.

Takipçi sayısı arttıkça, ödeme de artacaktır. Ortalama bir kullanıcı bin görüntüleme başına yaklaşık 2 ABD doları kazanır, ancak bu miktar 2.000 ABD Doları veya daha fazlasına kadar çıkabilir. Başlamak için en iyi ve en popüler TikTok kullanıcılarından öğrenerek başlayın. Yeterince güçlü bir takipçiniz varsa, diğer pazarlama kanallarını günlük rutininize dahil etmeye başlayabilirsiniz. Ne kadar fazla hit, daha fazla para kazanacaksınız unutmayın.