Tiktokta 1 ne kadar seviyor

Tiktokta 1 ne kadar seviyor

 

Tiktok'ta büyük bir takipçiniz varsa, muhtemelen ne kadar kazanabileceğinizi bilmek istersiniz. Cevap bulunduğunuz yere bağlı olarak değişecektir. 100.000 takipçiniz varsa, ayda 200 ila 1.000 ABD Doları ödenebilir ve bir milyondan fazla takipçiniz varsa ayda 5.000 ABD Doları kazanabilirsiniz. Bir milyondan az takipçiniz varsa, büyük olasılıkla hiçbir şey kazanamazsınız.

TikTok İçerik Oluşturucular Fonu'na hak kazanabilmek için en az 18 yaşında olmanız, en az 10.000 takipçiniz olması ve son 30 gün içinde en az 10.000 görüntüleme almış olmanız gerekir. Ayrıca orijinal içerik oluşturuyorsunuzdur ve herhangi bir reklamınız olmamalıdır. 18 yaşından büyük olduğunuzu kanıtlayabilmelisiniz. Ayrıca etkin bir İnstagram hesabınız olmalıdır. İşletmenizin reklamını yapmak için TikTok hesabınızı kullanabilirsiniz.

Twitter hesabınız yoksa İçerik Oluşturucular Fonu'na kaydolabilirsiniz. Bir Facebook sayfanız veya YouTube kanalınız varsa, markanızı veya içeriğinizi tanıtmak için İçerik Oluşturucular Fonu'nu kullanabilirsiniz. Şirket, yüklediğiniz her video için size bir ücret ödeyecek ve aylık ödeme alma olanağına sahip olacaksınız. Size anında ödeme yapılacaktır. Ve reklam vermek istiyorsanız, otantik kalmak önemlidir. Hayranlarını kızdırmak istemiyorsan kendin olmaya odaklanmalısın.