Tik tok beğen rekoru

Tik tok beğen rekoru

 

TikTok benzeri rekoru kırmak istiyorsanız, şimdiye kadar yayınlanan en iyi videoyu bulmanız gerekecek. Bir günde, 15 yaşındaki Nick Luciano tarafından yayınlanan bir video 31,3 milyon kez izlendi. Videoyu şimdi en app sevdim altıncı oldu. Pürüzsüz bir toplama çizgisine ve inanılmaz derecede eğlenceli bir dokunuşa sahiptir. Videonun yaratıcısı @meqs, bunu yapmak için yaklaşık 23 saat harcadı.

Bir milyardan fazla aktif kullanıcısı olan TikTok, viral içerik için sıcak bir noktadır. Milyonlarca kullanıcı ve her gün hizmete katılan yeni bir kullanıcıyla, uygulamada bulunacak içerik sıkıntısı yoktur. Bununla birlikte, birkaç video tek bir etkileyiciden daha popülerdir. Bella Poarch, 53 milyon beğenilen dudak senkronizasyonu videosuyla en popüler TikTok rekorunu elinde tutuyor. Videonun ayrıca yedi milyondan fazla yorumu var ve bu da onu tarihinin en popüler filmi yapıyor.

Tiktok'taki en popüler videonun 50 milyondan fazla beğenisi var. Millie B'nin videosu bir milyon takipçiye ulaşan en hızlı video oldu. Sekiz milyondan fazla yorum aldı ve bu rekoru elde etmek için en hızlı video oldu. Şu anda seksen üç milyondan fazla takipçisi ile Tiktok'ta en çok izlenen videolardan biri. Video hakkındaki yorumların sayısı şaşırtıcı, yedi milyondan fazla.