Tiktok beğeni mobil ödeme satın al

Tiktok beğeni mobil ödeme satın al

 

Tiktok videonuz için daha fazla beğeni almak istiyorsanız, bunu bir banka veya kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bir satın alma işlemi yapmak için tüm önemli kartları kullanabilirsiniz. Birkaç şirket, onlara bir şans vermeye istekliyseniz, ilk satın alımlarında ücretsiz beğeniler bile sunar. Ancak, banka kartı işlemlerinizde dikkatli olmalısınız. Şirketin kartınızı şarj etme yetkisine sahip olup olmadığını ve ödediğiniz paranın gerçekten mevcut olup olmadığını kontrol etmek her zaman akıllıca olacaktır.

Gereksinimlerinizi ve bütçenizi karşılayan bir paket seçebilirsiniz. En ucuz paket 3.50 dolar, en yüksek fiyat paketi ise 54.95 dolar. Diğer paketler 149 $, 2500 hayat ve on bin ışık için kullanılabilir. Tüm parsellerin anında teslimatı vardır. Sosyal medya kampanyanızı artırmanıza yardımcı olacaklar. Sadece ihtiyaçlarınız için doğru paketi seçtiğinizden emin olun. Bütçenize göre bir paket de seçebilirsiniz.

Almak istediğiniz beğeni sayısına göre bir paket de seçebilirsiniz. Şu anda, tarafından sunulan 6 paket var TikTok.com . En ucuz paket 400 TikTok takipçisi ve 2.2 dolara mal oluyor. Ayrıca 39 dolara 500 ışık veya iki bin hayat sunan bir paket seçebilirsiniz. Daha yüksek paketler 50 dolara mal olur ve premium hizmetler içerir.