Tik tok sevemem

Tik tok sevemem

 

Eğer rezil tiktok'unuz varsa, hatayı sevemem, yalnız değilsiniz! Bu, insanların bir videoyu beğenememesinin veya yorum yapamamasının en yaygın nedenidir. Bir iltifat vermek, hayranlığınızı ifade etmek ya da sadece bir video oluşturucuya desteğinizi göstermek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu hata sinir bozucu. Neyse ki, bu sorunu çözmenin birkaç yolu var. Daha fazla bilgi için okuyun.

Sorunu çözmenin ilk ve en etkili yollarından biri, videoları beğenmeyi bırakmaktır. Bunu, videodaki kalp düğmesine dokunarak ve ardından kaldırarak yapabilirsiniz. Ancak, yanlışlıkla bir videoyu beğendiyseniz, kalp düğmesine tekrar dokunarak kaldırabilirsiniz. Tiktok'a bir videodan hoşlanmadığınızı bildirmek istiyorsanız, birkaç adım daha atabilirsiniz. Bir açılır menü görünene kadar ekrana dokunun ve ardından 'İlgilenmiyor'a dokunun. Bir süre sonra videonun atlandığını fark edeceksiniz ve bunun yerine bir mesaj görüntülenecektir.

"Beğenemiyorum" mesajından kurtulmanın bir başka yolu da algoritmayı daha keyifli olacak şekilde eğitmektir. Bunu bir videoyu birkaç kez izleyerek ve onun hakkında ne düşündüğünüzü ona bildirerek yapabilirsiniz. Sonra tekrar izleyebilirsin. Videoyu yanlışlıkla beğendiyseniz mesajı da silebilirsiniz. Bu, bildirimi içerik oluşturucudan kaldıracaktır. Bu olursa, ekranın altındaki "X" düğmesine tıklayarak gelecekte silebilirsiniz.