Tik tok izleme hilesi gibi

Tik tok izleme hilesi gibi

 


Ses parçaları veya etiketler ekleyerek videolarınızı daha ilginç hale getirebilirsiniz. Ancak, bu numarayı uygulamadan önce telefon numaranızı TikTok profilinizden kaldırmanız gerekir. Bu, takipçilerinizi takip etmenin en kolay yollarından biridir. Sonuçta, videolarınızı izlemek isteyecekler ve bu taktik bunu yapmalarına yardımcı olacak. Bu taktiği kullanmak, çok fazla beladan kaçınmanıza yardımcı olacaktır. Bu makalede, sonuçlardan endişe etmeden videolarınızın nasıl harika görünmesini sağlayacağınızı öğreneceksiniz.

Bu ipucunu kullanmak için TikTok analytics'inizi bilgisayarınıza indirmeniz gerekir. Neyse ki, bunu program aracılığıyla yapabilirsiniz. Tarihe, geçen haftaya, geçen aya, son iki aya veya hesabınızın geçmişinin tamamına göre sıralayabilirsiniz. Özel bir tarih aralığı bile seçebilirsiniz. Bu şekilde, hangi videoların en çok görüntüleneceğini bileceksiniz. Son olarak, toplam beğenilerinizi görmek için bu aracı kullanabilirsiniz.

Videoyu yapmak için TikTok analizini bilgisayarınıza indirin. Uygulama, analitiği görüntülemek için dört kategori sunar. Geçen hafta, geçen ay, son iki ay veya son iki yılın istatistiklerine bakabilirsiniz. En fazla bilgiyi almak için özel bir tarih aralığı da oluşturabilirsiniz. Verilerinizi indirdikten sonra, videolarınızı daha ilginç hale getirmek için uygulamayı kullanabilirsiniz. Yüz izleme filtresini kullanarak videolarınızı daha çekici hale getirebilirsiniz.