Her ikisi gibi tik tok

Her ikisi gibi tik tok

 

TikTok benzeri bir bot, videolarınızda ve yayınlarınızda size daha fazla beğeni alma sürecini otomatikleştirecek bir araçtır. Bu araç, daha fazla takipçi, yorum ve beğeni almanın harika bir yoludur. Bu otomasyon aracı TikTok algoritması ile çalışır ve insanları takip ederek ve sayfalarına içerik göndererek hesabınızın büyümesini artırmak için tasarlanmıştır. Satın alınabilecek birçok TikTok botu türü vardır.

İlk tür bota Fueltok denir. Eylemleri sizin adınıza çoğaltmak ve bunları hedeflenen kitleye çoğaltmak için tasarlanmıştır. TikTok benzeri bir bot kullanmanın yararı, katılımınızı arttırması ve çok fazla kullanıcı katılımı gerektirmemesidir. Beğenilerinizin ne kadar hızlı teslim edileceğini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca size teslimat hızını kontrol etme olanağı sunar. Botun kullanımı tamamen güvenlidir ve organik bir görünüm sağlar.

Bot gibi ikinci tip TikTok, TikTok için Jarvee'dir. Kullanımı kolaydır ve rastgele web sitelerini ziyaret ettiği 3 sekmeye sahiptir. Programın kurulumu kolaydır ve uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından geliştirilmiştir. Başlamak için programı kaydetmeniz ve indirmeniz gerekir. Programı indirdikten sonra e-posta adresinizi girin. Parolanızı içeren bir e-posta alacaksınız. Botunuz daha sonra rastgele siteleri ve hesapları ziyaret etmeye ve beğenmeye başlayacaktır.