Tik tok benzeri bariyer ne zaman kalkıyor

Tik tok benzeri bariyer ne zaman kalkıyor

 

Merak ettiyseniz: TikTok benzeri bariyer ne zaman kalkıyor? Cevabı zor bir soru. Bu zor bir soru ve onu yapan şirket bu soruya büyük ölçüde kayıtsız. Bu sorunun cevabı büyük ölçüde bir eğilimi nasıl tanımladığınıza bağlıdır. Eşik, günde% 13-15 büyüme veya haftada% 100 büyüme olarak belirlenmiştir. Kesin eşik sürekli dalgalanıyor ve günden güne farklı olabilir.

Sonuçta, kullanıcılara ve tercihlerine bağlı olacaktır. Ama şimdilik, TikTok büyük bir hit. Aslında, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri haline geldi. Küresel bir izleyici kitlesi var ve birçok kişi platformda yaptıklarını paylaşmakla ilgileniyor. Ama bunu nasıl başarılı bir iş haline getirebilirler? Neyse ki, cevap içeriğinizin kalitesini yüksek tutmak kadar basittir.

Şu anda TikTok, iki milyardan fazla görüşe sahip, dünyanın en popüler sosyal medya platformudur. Ancak hükümet düzenleyici sorunlarla karşı karşıya kaldı. Nisan ayında Federal Ticaret Komisyonu, ebeveyn izni alamadığı ve 13 yaşın altındaki çocukların kişisel bilgilerini toplamadığı için şirkete 5.7 milyon dolar para cezası verdi. Benzer şekilde, Hintli milletvekilleri, gençler arasında "kültürel bozulmayı" teşvik ettiğini bildirdikten sonra hizmeti kısaca yasakladılar. Şirket bu sorunu çözmek için çalışıyor ve sorunlu videoları tespit etmek ve filtrelemek için algoritmasını ve özelliklerini sürekli geliştiriyor.