Tik tok'taki numara gibi

Tik tok'taki numara gibi

 

TikTok "gibi hile" kullanarak diğer videoları görmek biçimini özelleştirmek için izin verir. Videolarınızın daha iyi görünmesini sağlamanın yanı sıra, bu hileler videolarınızı profesyonel trollerden de koruyabilir. Hile, bir öncekinin kaldığı yerden başlayarak yeni bir klip kaydederek çalışır. Videonun ortasındaki konumu ve kıyafeti de değiştirebilirsiniz. Daha fazla times videoları tekrarlanmış daha fazla izleyiciler fark etmek mümkün olacak.

"Beğen" hilesi İnstagram'ın "takip et" özelliğine benzer, ancak biraz daha gelişmiş. Tiktok'ta, diğer kullanıcıların beğenisine göre yeni videolar önermek için "sizin için" sayfasını kullanabilirsiniz. Bu, yeni bir kullanıcı için son derece yararlı bir özellik olabilir. Reklam görüntüleyerek videonuzdan para kazanmak için bu numarayı da kullanabilirsiniz. Bu strateji, takipçilerinizi artırmanıza ve daha fazla para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Videolarınızı daha popüler hale getirmek için bir başka harika numara da doğru zamanda yayınlamaktır. Bu, daha fazla görüş ve hayran edinmenize yardımcı olacaktır. Ne yazık ki, sosyal medya hizmetleri bir video yayınlamak için en iyi zamanları tahmin etmek için iyi araçlara sahip değildir. Neyse ki, TikTok, yayınlamak için mükemmel zamanı bulmanıza yardımcı olan yerleşik bir araca sahiptir. Bu, hiçbir zaman sahip olduğunuz takipçi sayısını artırmanıza yardımcı olacaktır. Bu yüzden bu ipucunu kullanmayı deneyin ve daha fazla takipçi edinmeye başlayın!