Tik tok 1 ne kadar para seviyor

Tik tok 1 ne kadar para seviyor

 

TikTok ile ne kadar para kazanabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Milyon görüntüleme başına 200 ABD Doları veya belirli sayıda abone kazanabilirsiniz. Fakat bir sorun vardır. Bunun işe yaraması için çok fazla takipçiniz olmalı. Bu bir garanti değildir, ancak platformu nasıl kullanacağınızı biliyorsanız yine de güzel bir miktar para kazanmayı bekleyebilirsiniz.

Bir TikTok yaratıcısı olmak için 18 yaşında olmanız, en az 10.000 takipçiniz olması ve en az 30 günlük içeriğe sahip olmanız gerekir. Program için uygun olması için, aynı zamanda özgün bir video olması gerekir. Nasıl başlayacağınızdan emin değilseniz, TikTok web sitesini ziyaret edebilir ve bir öğretici bulabilirsiniz. Bunu tamamladıktan sonra, başlamak mümkün olacak.

Diğer markaları ve hizmetleri tanıtmak için Tiktok'u kullanabilirsiniz. Sponsorlu yayınlar için değerlendirilmek üzere en az bir milyon takipçinizin olması gerekir. Yarım milyon takipçiye ulaşırsanız, her gönderi için 100 ila 200 ABD doları kazanabilirsiniz. Yine de sabırlı olmanız gerekecek - size sponsor olacak en yüksek ücretli markaları almak kolay değil. Ancak, çok sayıda takipçiniz varsa ve birkaç saat beklemeye istekliyseniz, popüler drama kraliçesi platformunda canlı yayına geçebilirsiniz. Ancak uyarılmalıdır: Tiktok'ta canlı yayına davet edilmek için belirli sayıda aboneye sahip olmanız gerekir.