Tik tok beğeni ve izlenme hilesi

Tik tok beğeni ve izlenme hilesi

 

Giderek artan sayıda kullanıcı ile daha fazla TikTok beğenisi ve görünümü elde etmek giderek daha zor hale geldi. İçeriğiniz benzersiz veya ilginç değilse daha fazla pozlama elde edemezsiniz. Bununla birlikte, maruz kalmanızı artırmak için kullanabileceğiniz bazı püf noktaları vardır. Platformdaki katılımınızı artırmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu. Daha fazla TikTok beğenisini ve görünümünü nasıl alacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

Her şeyden önce, Tiktok'taki algoritmayı anlamalısınız. Ne yapacağınızı öğrendikten sonra videolarınızı özelleştirmek daha kolay olacaktır. Dahası, sayfanızın popülerliğini artırmak için TikTok görünümleri ve beğenileri bile satın alabilirsiniz. Viral bir dudak senkronizasyonu zorluğunuz varsa, bunun için trend bir hashtag kullandığınızdan emin olun. Bu, daha fazla izleyici alma şansını artıracaktır.

İlgili hashtag'leri kullanmak, daha fazla TikTok görünümü ve beğenisi elde etmenize yardımcı olur. Hashtag'iniz ne kadar popüler olursa videonuzun diğer kullanıcılar tarafından görülme olasılığı da o kadar artar. Ayrıca, TikTok videolarınızı diğer sosyal medya platformlarında yayınladığınızdan emin olun. Pinterest videolar için çok popülerdir, bu nedenle videolarınızı da oraya gönderdiğinizden emin olun. Bu size daha fazla TikTok beğeni ve izlenme kazandıracak.

Daha fazla TikTok beğeni ve görüntüleme elde etmenin bir başka yöntemi de video repost özelliğini kullanmaktır. Twitter ve YouTube'daki sitede nasıl yapılacağına dair ipuçları bulabilirsiniz. Bu sosyal medya siteleri yüksek katılım oranlarına sahiptir ve bunlardan yararlanmalısınız. Ayrıca, içeriğinizle büyük olasılıkla ilgileneceklerinden videolarınızı Facebook'taki diğer kullanıcılarla paylaşmaya çalışmalısınız. Böylece sayfanıza daha fazla trafik gelecek, bu da videonuzun görünürlüğünü artıracak ve popülerliğini artıracaktır.