Tik tok para kazanıyor mu

Tik tok para kazanıyor mu


 

 

Birçok insanın sahip olduğu soru, Tiktok'un nasıl para kazandığıdır. Uygulama bir gelir akışı olacak şekilde tasarlanmamış olsa da, para kazanmanın başka yolları da var. Şirket, en büyük içerik oluşturucularının başarıya ulaşmasını istiyor, bu yüzden 200 milyon dolarlık bir "İçerik Oluşturucu Fonu" oluşturdular." Para, video oluşturma karşılığında doğrudan içerik oluşturuculara verilecek. Bir içerik oluşturucunun ne kadar alacağı belli olmasa da, bazı uzmanlar son 30 gün içinde en az 10.000 takipçiye ve en az sayıda görüşe sahip olmaları gerektiğini söylediler. Şirket bu rakamları doğrulamadı ama başlamak için iyi bir yer.

TikTok yaratıcıları bağış kabul ederek ve Canlı Hediye vererek para kazanabilirler. Bu özellik, izleyicilerden gerçek zamanlı ödüller kazanmalarını sağlar ve daha sonra PayPal üzerinden para kazanabilirler. Bağışlara ek olarak, TikTok kullanıcılarına uygulama içi paralar sunuyor. Bu madeni paralarla kullanıcılar sanal ödüller satın alabilir ve bunları gerçek hayattaki mallar için değiştirebilir. Bu paraların miktarı, yaratıcının ne kadar popüler olduğuna ve kaç takipçiye sahip olduklarına bağlıdır.

Kullanıcılar TikTok web sitesinde hesaplar oluşturabilir ve daha fazla para kazanmak için bunları satabilir. Yönlendirmelerden para kazanmanın yanı sıra, TikTok ayrıca sitede ürün satma fırsatı da sunuyor. Uygulama ayrıca kullanıcıların doğrudan web sitesinde video reklam yapmalarını sağlayan bir özelliğe de sahiptir. Bu reklamlar uygulama içinden satın alınabilir. App reklamlar-app alımları ve gelir oluşturur. Sosyal medya sitesinde para kazanmanın basit ve etkili bir yolu.