Tik tok şifresiz hile gibi yorum yap

Tik tok şifresiz hile gibi yorum yap

 

TikTok güvenli bir sosyal medya platformu olarak güçlü bir üne sahip olsa da, gerçek şu ki bu hizmet güvenlik açıklarına karşı savunmasız. Kasım 2017'de güvenlik araştırmacıları, platformun kopyala / yapıştır işlevinde, etkin herhangi bir uygulamanın bir kullanıcının panosuna erişmesine izin veren bir güvenlik açığına maruz kaldı. Neyse ki, güvenlik açığı yalnızca Tiktok'u etkiliyor ve şirket o zamandan beri özür diledi.

TikTok kullanıcıları günde yalnızca 500 Beğeni ile sınırlı olsa da, gerçek şu ki bu her zaman böyle değildir. Bu özelliği kullanmaya hak kazanabilmek için kullanıcıların 1.000 veya daha fazla takipçisi olması gerekir. TikTok platformu tüm içeriği şifrelemek için HTTP kullanır, ancak web sitesi sizin bilginiz olmadan içeriği değiştirebilir. Videonuz üçüncü taraf bir web sitesine bağlantı içeriyorsa, spam olarak işaretlenebilir ve 24 saat boyunca uygulamadan men edilirsiniz.

Hile gibi TikTok yorumunu yüklemek için App Store'a gidebilir ve "tick" uygulamasını arayabilirsiniz. "Keneler" sekmesinde "Şifrelenmemiş" i tıklayın ve Tiktok'u seçin. Videonuzu bulabilmeli ve yorum yapabilmelisiniz. Uygulamayı indirdikten sonra potansiyel takipçi sayısını görebilirsiniz. Ayrıca bu hile ile daha fazla takipçi edinebilirsiniz.